Kundeudtalelser

Bouldervæg til Egaa Gymnasium

Bouldervæggen har gjort, at vi i idrætsundervisningen nu kan have op til 20 elever i gang med klatring af gangen, når vi kombinerer med vores almindelige topsikrings-væg. Med bløde madrasser under bouldervæggen kan mindre grupper af elever arbejde selvstændigt og teknisk ud fra småøvelser som bl.a. “Add-on” og “Point-out” uden sikkerhedsrisiko, mens lærerfokus er på den anden væg.

Gubbies har bygget en meget brugbar væg, med mange forskellige greb og rutemuligheder. Væggen er bygget ind i hallen på passende vis, så hallen stadig kan bruges til boldspil samtidigt med at væggen har udhæng og forskellige grader af sværhed. Den er meget anvendelig for den målgruppe vi har fokus på i idræt C: begyndere og let-øvede klatrere.

Lars Bo Kristensen , Idrætslærer på Egaa Gymnasium

Se projektet her

Fed klatrevæg på Brøndby ungdomsskole

I 2013 besluttede vi i Brøndby ungdomsskole, i et samarbejde med kommunens børne, kultur og idrætsforvaltning at etablere en stor klatrevæg i vores sportshal. Efter at have været i kontakt til flere firmaer, faldt valget på Gubbies – sensing climbing. Her fik vi en meget engageret og professionel rådgivning i projektfasen. I en fælles god og klar dialog ledte Steffen Woetmann os serviceminded og tålmodigt gennem processen. Aftaler og tidsfrister blev overholdt trods pressede tidsfrister fra vores side.

Resultatet er blevet en 120 m2 flot og udfordrende væg. Vi sætter stor pris på samarbejdet og har efterfølgende været i løbende kontakt med Gubbies vedr. vedligehold og brug af væggen, som er til stor glæde for børn og unge i kommunens skoler og institutioner. Vi vil give med disse ord give Gubbies vores varmeste anbefalinger.

Nicolai Bidstrup , Friluftsvejleder

Se projektet her

Nu kan CRUX afholde DM

I 2016 havde Crux efter flere års arbejde omsider samlet midlerne til at få udskiftet vores gamle Enterprise Imprintvæg fra 1996. Opgaven blev sendt i udbud blandt de største danske udbydere af klatrevægge. Opgaven var bundet af en max. beløbsgrænse på 300.000 kr. samt for at holde sig indenfor den økonomiske ramme, skulle den nye konstruktion kunne bygges udenpå det eksisterende stålskelet. Efter at have gennemgået de indkomne tilbud, faldt valget på Gubbies, som Crux også ved tidligere lejligheder havde samarbejdet med.

Dernæst fulgte en periode, hvor det endelig design blev færdiggjort. Opgaven var at designe en væg med en naturlig overgang til de eksisterende vægge, som både kunne rumme begyndere såvel som den danske elite. I denne periode var der en tæt og konstruktiv kontakt mellem arkitekt Steffen Woetmann og de byggeansvarlige for Crux.

Under byggeriet var der en tæt og konstruktiv dialoug med Steffen. De udfordringer og ønsker, som opstod under byggeriet, blev der fundet løsninger på til alles tilfredshed. F.eks. blev der tilføjet ekstra hængere og ankere under byggeriet, hvilket har været medvirkende til at øge væggens kapacitet og brugbarhed. En uforudset vægafslutning resulterede i, at Gubbies måtte returnere til Skælskør for at færdiggøre denne. Dette blev gjort uden beregning.
Resultatet er en 134 m2 stor højvæg i et professionelt design og finish, som har øget Cruxs kapacitet betydeligt for begyndere såvel som eliten. En væg som vil danne en central ramme om klubaktiviteterne i Crux i mange år fremover, men som også vil kunne danne ramme om diverse DM ‘er samt internationale konkurrencer.

Crux giver Gubbies og Steffen Woetmann deres varmeste anbefalinger.

Jacob Hasselbalch , Forhenværende formand i Crux

Se projektet her