Kombiner svømning og klatring

Klatring i vand er en ny og sjov aktivitet, der udfordrer svømmere i alle aldre, både børn og voksne. En klatrevæg i vand er et godt alternativ til vipper, specielt hvis dit svømmebassin ikke er dybt eller langt nok til hovedspring. Desuden kan væggen bruges som træningsredskab og samtidig øge de motoriske evner. Sidst men ikke mindst vil en klatrevæg i vand give gæsterne mange sjove og udfordrende timers aktivitet i vandet og tilføje en ekstra dimension til dit svømmebassin.

Sikkerhed på klatrevæggen

Da en klatrevæg i vand forlænges under vandoverfladen, er det nemt at bruge væggen, da man ikke behøver at forlade svømmebassinet. Med vandet som faldunderlag kan man sikkert bevæge sig højt op og få et godt sug i maven. Samtidig sikre vægkonstruktionens sikkerhedspaneler og hældning, at man ikke kan falde ud over toppen. Med andre ord er en klatrevæg i vand et sikkert redskab til mange timers aktivitet og leg.

En klatrevæg til dine behov

Hos Gubbies har vi indgående kendskab til design og konstruktion af klatrevægge i vand. Vi ved, hvordan materialerne skal sammensættes, for at kunne holde til svømmehallers barske miljø med fugtig og klorholdig luft. Desuden designer og udvikler vi løsninger, der passer til dit individuelle behov, både i forhold til størrelse, design og farve.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange spændende muligheder.

Dreng klatre på klatrevæg i svømmebassin