Gubbies Projekt ApS er opstartet i 2010 med en tanke om at designe og udvikle produkter indenfor klatring. Vores vision er at redefinere tanken omkring klatrefaciliteter som ”arkitektur man kan klatre på”. En vision der indeholder mange forskellige idéer og tanker. Spændingsfeltet mellem bevægelse, arkitektur og rum er for os det felt der skaber rammerne. Rammerne for den udvikling vi ønsker at bidrage med.

1. Salg, udvikling og design af klatrefaciliteter:

Kontaktes Gubbies direkte sidder vi parate med rådgivning indenfor design af klatrefaciliteter. Processen omkring projektet er vigtig og noget som vi planlægger i fælles skab med jer. Vi kan kontaktes på telefon 40 12 42 63 – Ønsker du at søge inspiration til klatrefaciliteter kan du se eksempler på klatrefaciliteter under projekt portefolien.

Klatrefaciliteter:

Vores europæiske samarbejds partner omkring klatrefaciliteter står for en uovertruffen kvalitet og er med næsten 30 års erfaring nogle af de bedste i Europa til at producere og levere klatrefaciliteter.

Klatregreb:

Klatregreben får vi direkte fra den franske producent eXpression der for nylig har lanceret ARTline som er et nyt mærke med samme høje kvalitet indenfor klatregreb. Begge mærker kan findes direkte på vores webshop under ’klatregreb’.

Vi kan i Gubbies således hjælpe jer, som kunde, hele vejen igennem processen fra skitse og idé til færdig projekt med alt hvad der hører til af klatregreb, udstyr og service. Er du i tvivl om hvorvidt jeres klatrevæg skal have et serviceeftersyn eller ej kan du kontakte os på 40 12 42 63 eller klikke ind på fanen omkring service eftersyn af klatrefaciliteter

Salg af klatreudstyr via webshop:

Gennem vores webshop på www.gubbies.com sælger vi desuden klatregreb, klatreplader, sko og beklædning til klatring til konkurrence dygtige priser. Vores webshop har gratis fragt (ved køb over et fastsat beløb) og der er rådgivning via telefon samt email.