Fed klatrevæg på Brøndby ungdomsskole

Klatrevæggen på ungdomsskolen i Brøndby står nu klar med sine 13 rebbaner og masser af udfordringer. Det meste af klatrevæggen er bygget som lodret væg med store makroer/volumener, der er monteret for at tilføre flere udfordringer og variationsmuligheder. På dem kan de unge klatre op over, hen langs og lave nogle af de bevægelser, der er rigtig sjove og udfordrende inden for klatring. Ud for hvert anker er der desuden lavet et bundankre i gulvhøjde, hvori man kan klippe sig i som sikringsmand. I de tilfælde, hvor der er størrelsesforskel på sikringsmand og klatrer, er det en kæmpe hjælp og sikkerhedsfaktor, at sikringsmanden er klippet fast i et bundanker.

Når der ikke klatres på væggen afdækkes denne let ved hjælp af 4 store presenninger, der forhindrer utilsigtet klatring på væggen. Disse fastsættes ved hjælp af velcro og aflåses med hængelås.

Klatring på ungdomsskolen

Brøndby Ungdomsskole har fået en klatrevæg, der er tilpasset deres brugere, hvor den nederste del af væggen kan benyttes som boulder. Her har vi påmalet en vandret streg, som fortæller at hertil må der klatres uden indbinding med reb. Ungdomsskolen har flere brugergrupper såsom børn, unge og til tider voksne, så det har fra starten været vigtigt, at klatrevæggen kan rumme og udfordre alle – både nu og i fremtiden. Derfor er løsningen med de mange volumener rigtig fin i dette tilfælde. Disse kan let skrues af og flyttes rundt således at udfordringerne ændres.

For at have lidt at sigte efter som ung og stærk dreng/pige har vi lavet et udhæng midt på klatrevæggen. Her bliver selv de stærkeste unge udfordret til det yderste.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et lignende projekt? Kontakt da vores arkitekt og klatrevægsdesigner Nicolai Liebach på nicolai@gubbies.com eller på + 45 40 12 42 63

Se vores kundeudtalelser

  • Formål: undervisning på ungdomsskolen
  • Målgruppe: primært unge
  • Størrelse: ca. 120 m2 klatreflade