En Autobelay er en automatisk sikringsmakker. De hænger rundt om på landets klatrevægge og skal serviceres med et årligt interval.

Det årlige eftersyn foretager vi selv hos os. Der er to muligheder. Enten kan vi komme forbi på jeres adresse og servicere jeres autobelay eller I kan sende autobelayen til os i Hasselager hvor vi så vil servicere den.

Et service eftersyn tager typisk omkring en halv dag og I vil kunne benytte belayen umiddelbart herefter. Sendes autobelayen til Hasselager går der typisk en uges tid før I kan have den retur.

Autobelay reservedele

Reservedele til vores autobelay har vi på lageret hos Gubbies så vi let og hurtigt kan sørge for en god service til Jer. Afhængig af hvor meget autobelayen benyttes, skal dynema rebet som er monteret i autobelayen udskiftes af og til. Denne operation er let at foretage selv efter en grundig instruktion. Alternativt gør vi det gerne for Jer.

Service aftale

Ejer I en Sportsdescender fra climbing autobelay kan i bede om at blive tilkoblet vores service system. Gennem systemet gør vi Jer opmærksomme på når det atter er tid til service. På den måde behøver I ikke bekymre Jer om hvorvidt der er foretaget service eller ej. Det er vores ansvar. Priserne på servicering ses nedenstående:

  • årlig service eftersyn – 1875 kr ex. moms
  • dynema reb med karabinsæt – 1659 kr ex. moms

 

Ønsker du at bestille et service eftersyn eller høre mere omkring mulighederne med autobelays så kontakt os på info@gubbies.com

 

autobelay_sportsklatring

 

climbing autobelay til klatrehaller