Klatrevæg i svømmehal giver et nyt og spændende element i Vestbadet

I forbindelse med udvikling og design af en klatrevæg i en svømmehal er der mange overvejelser omkring, dels hvordan den tager sig ud, hvor den kan fæstes/monteres og hvordan den benyttes af brugerne på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

Det designmæssige udtryk, som vi har skabt på klatrevæggen i Vestbadet svømmehal, er både let og elegant. De bibringer de facetterede og krystal lignende flader ind i rummet, som man kender fra øvrige klatrevægge. De forskellige flader skaber forskellige overhæng som er med til at variere sværhedsgraden på de klatreruter som findes på væggen.

Projektet omkring at bygge en klatrevæg i en svømmehal er en mere kompleks opgave end som og der stilles nogle store krav til specielt materialerne. I svømmehallen i Vestbadet, Brøndby har vi valgt at arbejde med 20 mm polycarbonat som klatreflade. Som konstruktion nogle specielle GRP (glasfiber armerede) kasse-profiler som har den evne at de kan modstå selv de stærkest korrosive miljøer som netop findes i en svømmehal. Ved at benytte materialer som disse undgåes stort set at anvende stål.

Således skabes en klatrevæg i svømmehallen som stort set ikke kræver vedligehold.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et lignende projekt? Kontakt da vores arkitekt og klatrevægsdesigner Nicolai Liebach på nicolai@gubbies.com eller på + 45 40 12 42 63

  • Højde: 5 meter
  • Klatre areal: 25 m2
  • Features: Masser af klatregreb
  • Norm: EN/DS 12572-2