klatrevæg på Venø efterskole på 141 m2 !

Klatretrevæggen på Venø efterskole blev opført, ikke længe efter at den nye hal stod færdig.

Ind i designet er tænkt en dualitet i projektet således at klatrevæggen kan benyttes både til klatring med reb og til klatring uden reb (bouldering). Efterskolens elever har således muligheden for at benytte klatrevæggen i pauserne uden opsyn af en lærer da de kan benytte væggen som bouldering væg.

På billederne ses de vandrette røde (zig-zag) markeringer som viser hvor højt man kan klatre uden reb. Falder man fra disse højder lander man på madrasserne som ses nedenunder. Madrasserne / faldunderlaget ligger således permanent på gulvet og er produceret specifikt til formålet. Madrasserne har en lidt hårdere overflade således at man dels kan gå og løbe på overfladen uden at synke i, men er på den anden side blød nok til at afværge fald fra op til 4 meters højde.

Ønskes gulv arealet udnyttet ifm. fest eller anden samling er madrasserne inddelt således at de kan flyttes / håndteres og gulv arealet kan blive 100% frit igen.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et lignende projekt? Kontakt da vores arkitekt og klatrevægsdesigner Nicolai Liebach på nicolai@gubbies.com eller på + 45 40 12 42 63

  • Klatre areal: 141 m2
  • Features: 800 greb, masser af makroer
  • Norm: EN/DS 12572-2