Todelt bouldervæg i SG Huset i Svendborg

Til SG Huset i Svendborg har vi designet og opført denne bouldervæg.

Bouldervæggen er inddelt i to områder. En lav del (3,4 m) og en noget højere del på 4,2m med et stort udhæng. På overfladen er skabt en god og ru overflade, der giver den nødvendige friktion.

Bouldervæggen har været længe undervejs og var i særdeleshed en udfordring at få gennemført. Den største udfordring lå i brandgodkendelsen af væggen. Hele foyeren, hvor klatrevæggen er opført, er klassificeret som flugtvej, og der må derfor ikke forefindes brandbare materialer i området. Det gælder for både bouldervæggen og faldunderlaget. Boulderen er derfor opført i stålplader med påsvejsede møtrikker på bagsiden.

Bouldervæggen er fremstillet i delelementer, der kunne løftes gennem de dobbelte døre, der leder ind til foyeren. Efterfølgende er elementerne svejset sammen på stedet.

Alle klatrefaciliteter er unikke og byder på forskelligartede udfordringer i udviklings- og produktionsfaserne. Kontakt os, hvis du mangler hjælp til at få gennemført dit projekt.

  • Formål: boulderklub Svendborg/foyer
  • Målgruppe: alle aldre
  • Størrelse: ca. 150 m2 klatreflade
  • Højde: 4,2 m
  • Faldunderlag: faldmadras i flytbare moduler